En dejlig fødselsdagsgave :-)

Jeg havde for nylig fornøjelsen at have fødselsdag. Da fik jeg en dejlig gave af min dejlige hustru: En SSD monteret i min iMac. Det er godt nok noget der kan sætte fut i en computer 🙂

Ikke fordi iMac’en var specielt langsom før, det syntes jeg i hvert fald ikke. Men så kom der SSD i og så virkede “før” som enormt langsom. Programmer starter stort set omgående, Photoshop CC er i luften på under 5 sekunder, det tog før 20-25 sekunder. Warcraft starter meget hurtigt og skift mellem karakterer går væsentligt hurtigere end før. Alt er bare hurtigere nu!

Alt i alt en fantastisk gave som jeg er meget glad for 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s