Nu med MacJournal!

Titlen siger sig selv: Dette publiceres via MacJournal 5 komma et eller andet.

Jeg fik taget mig sammen til at downloade en ældre udgave som jeg stadig har licens til og tænkte at det var da værd at prøve. Der skulle fedtes lidt med indstillingerne før programmet ville godtage bloggen, men det lykkedes til sidst. Spørg mig ikke hvordan, jeg cyklede bare rundt i forskellige opsætninger indtil det virkede og programmet pludseligt godt ville anerkende de indstilliger jeg havde tastet ind hele tiden. Sådan er der jo så meget… 🙂

Så er det store spørgsmål jo om jeg får det brugt eller ej, det vil tiden vise.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s